Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü Medikal Estetik ve Mesleki Eğitim Uzmanı Pelin BALI’yı Ağırladı
Eklenme Tarihi: 06 Mayıs 2017, 11:45
Son Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 10:54

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde yer alan Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü Yakın Doğu Üniversite Hastanesinde medical estetik ve mesleki eğitim uzmanı Pelin BALI’yı ağırladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, YDÜ İletişim Fakültesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Koordinatörü Yeşim Üstün Aksoy’un başkanlığında düzenlenen seminerde kimyasal peeling, antiaging metodları, medical estetik bakımlar ve marketing-satış pazarlama ile ilgili bilgilere yer verildiği belirtildi.

Seminer Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri bölüm öğrencileri, meslek liseleri, düz liseler ve güzellik uzmanlarının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Düzenlenen seminerler ile ilgili bilgi veren Aksoy, öğrencilerin teorik ve uygulamalı olarak aldıkları meslek derslerinin yanı sıra sürekli kendilerini geliştirip bilgilerini tazelemeleri için bu tür eğitimler düzenlediklerini ve öğrencilerin dünyadaki en son cilt bakım cihazlarını ve uygulamalarını yakından izleyip bu alanla ilgili yenilikleri öğrenmeleri olduğunu ifade etti.