Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri Kıbrıs Medya Kurumu’nu Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 13:48
Son Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 11:02

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri CMN210 – Medyada Bilgisayar Kullanımı dersi kapsamında, Öğrt. Görv. Aykut YASAKCI gözetiminde Kıbrıs Medya Kurumu'nu ziyaret etti.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ziyarette, derslerde anlatılan medya, bilgisayar ve medyada bilgisayar kullanımı, bilgisayarların yazınsal hayata dahil olmadan önceki durum ile dahil olduktan sonraki durumu ve gelişmeler değerlendirildi.

Öğrt. Görv. Aykut YASAKCI ,teorik öğretilerin, yerinde ve reel ortamda uygulanışının gözlemine dayalı ziyaret, Kıbrıs Medya Kurumu, Kıbrıs Gazetesi Haber Müdür Yardımcısı Serhat İNCİRLİ’nin, yazılı alanda bilgisayar uygulamalarının çeşitliliği, işlerliği ve medyaya bilgisayar dahil olmadan önceki ve dahil olduktan sonraki durum konularında öğrencileri bilgilendirdiğini belirtti.

YASAKCI, ziyaret ve yerinde incelemenin, öğrencilerin uygulama alanındaki bilgilerini pekiştirmek açısından çok verimli geçtiğini belirtti. Yazılı medyada bilgisayar kullanımının, artık vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirten YASAKCI, öğrencilerin gelişen teknolojileri bizzat yerinde incelemelerinin ve uygulamalarının kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Kıbrıs Medya Kurumu, Kıbrıs Gazetesi Haber Müdür Yardımcısı Serhat İNCİRLİ ise, öğrencilerle yakından ilgilenerek, bu tür gezi ve incelemelerin kendilerini memnun ettiğini belirtti. İNCİRLİ, gezilerin ve gözlemlerin sıklaştırılmasının, medyaya kazandırılacak elemanların kalitesini arttıracağını da sözlerine ekledi.