Eklenme Tarihi: 11 Ekim 2016, 12:09
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 14:52
Yakın Doğu Üniversitesi Hayvan Hastanesi’nden Hayvanlara 7/24 Hizmet

Yakın Doğu Üniversitesi Hayvan Hastanesi 1 Ekim 2016 tarihinden itibaren 7 gün 24 saat hizmet vermeye başladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'ne açıklamalarda bulunan YDÜ Hayvan Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Osman ERGENE, hem artan talepleri karşılayabilmek adına hem de büyük bir eksiklik olan, mesai saatleri dışında acil ve hasta vakalara çözüm ve tedavi hizmeti sunabilmek adına Hayvan Hastanesinin artık 7 gün 24 saat hizmet vereceğini söyledi.

Yakın Doğu Üniversitesi Hayvan Hastanesi’nden Hayvanlara 7/24 Hizmet

Ülkemizde özellikle mesai saatleri dışında şekillenen acil vakalara hizmet verebilme adına büyük bir adım attıklarını söyleyen ERGENE, bu uygulama ile de önemli bir sıkıntıya daha çözüm getireceklerinden dolayı mutlu olduklarını belirtti. ERGENE, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilk ve tek hayvan hastanesi olan Yakın Doğu Üniversitesi Hayvan Hastanesi’nin 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verebilen ilk ve tek kurum olacağını belirtti.

Yakın Doğu Üniversitesi Hayvan Hastanesi’nden Hayvanlara 7/24 Hizmet

Başhekim ERGENE, 15 Kasım tarihinde 2’nci yılını dolduracak olan hastanenin açıldığı ilk günden beri büyük ilgi gördüğünü ve şu anda 2000 üzerinde kayıtlı hastaya ulaştıklarını belirtti. Hayvan Hastanesi olarak laboratuvar destekli tedaviler ve de operasyonlar ile ön plana çıktıklarını belirten Ergene, deneyimli ve uzman kadrosu ile birçok hastalığa tedavi seçenekleri sunduklarını ve de sunmaya devam edeceklerini belirtti.

7 gün 24 saat hizmet ile hayvanlara daha da kaliteli sağlık hizmetleri sunmayı hedeflediklerini belirten ERGENE, her an hasta sahiplerinin hastanemize başvurabileceklerini yada 0392 675 10 00 / 3145 – 3150 no'lu telefonlardan ulaşabileceklerini belirtti.