Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Merkezi Kadrosu İki Tam Zamanlı Onkolog İle Genişletilerek Kuzey ve Güney Kıbrıs’ın En Büyük Onkoloji Merkezi Haline Geldi
Eklenme Tarihi: 15 Aralık 2016, 14:45
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 09:30

KKTC’deki Hastaların Tümüne Yetecek Sayıda ve Düzeyde Hizmet Verecek Onkolog Kadrosu Oluşturuldu.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Ülkemizde her yıl artan vaka sayısı nedeniyle, kanser hastalığı ile mücadelede büyük ihtiyaç haline gelen onkoloji uzman kadrosu, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Merkezi’nin, Prof. Dr. Ahmet Uğur Yılmaz’la birlikte, tam zamanlı olarak hizmet verecek medikal onkolog Yrd. Doç. Dr. Umut Dişel ve Dr. Ömer Diker’i kadrosuna eklemesi ile karşılanmış olduğu belirtildi. Böylece Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Merkezi, KKTC’nin tümüne hizmet verecek hale geldiği vurgulandı.

KKTC Sağlık Bakanlığı ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği İşbirliği ile Onkoloji Hastalarının Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde Hizmet Alımının Önü Açılmış Oldu

KKTC Sağlık Bakanlığı, Kanser Hastalarına Yardım Derneği ve Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi arasında daha önce gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde ve Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nin hekim kadrosunun genişletilmesi ile onkoloji hastalarının yurtdışına gitmek zorunda kalmadan, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde, alanında uzman hekimler tarafından tedavi hizmeti almasının önü açılmış oldu.

Tam Donanımlı Nükleer Tıp ve Radyasyon Onkolojisi Merkezleri, Onkoloji Merkezinin Tamamlayıcısı

Tüm kanser ameliyatlarının da yapılabildiği Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde yer alan tam donanımlı Nükleer Tıp ve Radyasyon Onkolojisi Merkezleri, kanser hastalıklarının tanı ve tedavilerinde, Medikal Onkoloji Polikliniği’nde sunulan sağlık hizmetlerinin tamamlayıcısı olarak da hizmet veriyor.