Yakın Doğu Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Öğretmenliği Anabilim Dalı Yetenek Sınavı İçin Başvurular Devam Ediyor
Eklenme Tarihi: 04 Haziran 2019, 14:04
Son Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 13:53

Yakın Doğu Üniversitesi 2019-2020 Akademik eğitim yılı için, Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Öğretmenliği Anabilim Dalı yetenek sınav kayıtları sürüyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Öğretmenliği Anabilim Dalı yetenek sınavına girmek isteyen adayların ön kayıtlarının devam ettiği bildirildi.

Kayıt Yapılabilecek Adresler:
Yurtdışında bulunan T.C yurttaşı adaylar,bulundukları illerdeki Yakın Doğu Üniversitesi Temsilciliklerine (http://aday.neu.edu.tr/turkiye-kayit-burolari/ ) veya KKTC ise YDÜ Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığına;

KKTC yurttaşı adaylar ise Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı’nda  ön kayıt yaptırabilecekler. Daha detaylı bilgi almak için Tel: (0392) 223 64 64 (5432) no’lu numaradan sınav koordinatörlerine ulaşabilecekler.

Özel Yetenek Sınavı Tarih ve Yeri:
Resim-iş Öğretmenliği yetenek sınavı 19-20-21 Haziran 2019 ile 10-11-12 Eylül tarihlerinde sabah saat 10.00 da YDÜ Eğitim Sarayı Resim-İş Öğretmenliği Atölyesi 1.kat.ES1D01 nolu sınıfta yapılacak.

Sınav Üç Oturumdan Oluşmaktadır;

• Desen çizimi.

• İmgesel Tasarım.

• Mülakat.

Sınava Girmek İçin Gerekli Malzemeler;

• 2 adet 50×70 çizim kağıdı.

• Kalem, silgi.

• Sınava girişi belgesi.