Eklenme Tarihi: 25 Ekim 2016, 10:31
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 14:16
Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrencilerinden Fotoğraf Sergisi

Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı tarafından hazırlanan oryantasyon programı dahilinde Girne Lefkoşa Gezisi‘ne katılan Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri, gezi sırasında çektikleri fotoğrafları Eczacılık Fakültesinde sergilediler.

Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrencilerinden Fotoğraf Sergisi

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, geziye katılan Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi birinci sınıf öğrencileri İzem ERDOĞAN, Turgay TÜRK, Batuhan SAYGIN, Beril SEVEN, Betül TAŞKÖPRÜ, Duygu GÜLER, ikinci sınıf öğrencisi Hawkar RAOUF ve Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim görevlisi Dr. İlker GELİŞEN’in Girne ve Lefkoşa fotoğraflarından oluşan sergi fakülte öğretim üyelerinin de katılımlarıyla, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof Dr. İhsan ÇALIŞ ve öğrenci Dekanı Doç Dr. Dudu ÖZKUM YAVUZ tarafından açıldı.

Sergiye katkıda bulunan tüm öğrencilere katılım belgeleri takdim edildi. Sergi 20 Kasım'a kadar gezilebilecek.