Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Laboratuvarı Öğrenci Poster Sunumları Başarıyla Gerçekleştirildi
Eklenme Tarihi: 15 Mayıs 2018, 14:58
Son Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2020, 10:09

Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya II Laboratuvar dersini alan 3. Sınıf öğrencilerinin 75 farklı ilaca ait hazırladıkları posterlerin sunumları Eczacılık Fakültesi’nde 2 ve 9 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Dersin sorumlu öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Banu Keşanlı ve Yrd. Doç. Dr. Yusuf Mülazim tarafından düzenlenen etkinliğe, YDÜ Eczacılık Fakültesi öğretim üyeleri de katılımlarıyla katkı koydu. Yapılan bu etkinlik, öğrencilerimiz tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı.

220 öğrencinin hazırladığı posterlerde; ilaçların tanımı, yan etkileri, ilaç metabolizması ve aktivitesi gibi bilgiler yer aldı.