Yakın Doğu Üniversitesi Çalışanları Spor ve Fitness Festivali’nde Eğlenerek Spor Yaptı
Eklenme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 16:23
Son Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 10:56

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık ve Kondisyon Merkezi tarafından Yakın Doğu Üniversitesi çalışanlarına yönelik düzenlenen Spor ve Fitness Festivali, yoğun katılımla açıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Yakın Doğu Üniversitesi çalışanlarına yönelik düzenlenen ve iki gün sürecek olan Spor ve Fitness Festivali’nin ilk gününe 500 üzerinde kişinin katıldığı belirtildi. 3 kilometrelik Eğlence Koşusu ile başlayan ve Yoga Pilates, Yüzme, Fit Plates gibi spor aktiviteleri ile devam eden, Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. GÜNSEL’in de katıldığı Spor ve Fitness Festivali’ne rektör yardımcıları, dekanlar, bölüm başkanları, personeller ve öğrenciler katıldı.

Katılımcılar, yüzme, streetball, tenis, futbol, yağlı güreş, bilek güreşi, Kangoo Jumps, BJJ, Total Body, Cross-Fit, pilates, yoga pilates, fit pilates, jogging, çocuklar için Cross-Fit, trambolin, spinning, Functional Balance Training ve Zumba alanlarında hem tanıtıcı faaliyetlere katılacak hem de deneyimleyerek eğlenceli vakit geçirecekler.

Yrd. Doç. Dr. Yeter Tabur: “Spor ve Fitness Festivali İle Çalışanlarımızın Eğlenerek Kaynaşmalarını Sağladığımız İçin Çok Mutluyuz”

Yakın Doğu Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Yeter Tabur, düzenlenen Spor ve Fitness Festivali’ne gösterilen yoğun ilgiden çok memnun olduklarını ifade etti. “Personelimizi kaynaştırmaya yönelik etkinliklerimize devam ediyoruz. Düzenlediğimiz Spor ve Fitness Festivali’nin ilk gününde çalışanlarımızın gösterdiği yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Eğlenerek güzel zaman geçiren personelimizin motivasyonunu yükseltmeye yönelik etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk: “Spor ve Fitness Festivali’nde Hem Üniversitemizin Bünyesindeki Spor Faaliyetlerini Tanıtıyoruz Hem de Katılımcılar Çok Eğleniyorlar”

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk, Spor ve Fitness Festivali düzenleyerek hem personelin motivasyonunu yükseltmeyi hem de sağlıklı yaşama yönlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti. “İlk gününü yüksek katılımla gerçekleştirdiğimiz Spor ve Fitness Fetivali’nde personelimizin hem eğlenmesini hem de sağlıklı yaşama yönlenmesini amaçladık. Personelimizin üniversitemizin Sağlık ve Kondisyon Merkezi’nin spor faaliyetlerini tanıtmayı ve denemelerini sağladık. Katılımcıların yoğun ilgilerinden ve eğlenceli vakit geçirmelerinden son derece memnun olduk. İkinci gününde de eğlencenin ve sporun dozunu düşürmeyeceğiz. Tüm personelimizi festivalimizde eğlenmeye ve spor yapmaya bekliyoruz” dedi.

Haberin Videosu