Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphanesi’nden Kitap Bağışı
Eklenme Tarihi: 22 Mart 2017, 08:11
Son Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 15:52

Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphanesi tarafından Alayköy Kültür ve Sanat Derneği’ne kitap bağışı yapıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Kitaplar Alayköy Kültür ve Sanat Derneği yönetim kurulu üyesi ve derneğin sosyal işler ve halkla ilişkiler görevinden sorumlu Pelin Aykut’a Büyük Kütüphane Müdür Yardımcısı İsmet Aksular tarafından teslim edildi.

Aykut, Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphanesi tarafından dernek kütüphanesine katkılarından dolayı Aksular’a teşekkürlerini ve memnuniyetlerini iletti. Derneğin kütüphanesini yakın tarihte açmayı planladıklarını sözlerine ekleyen Aykut, Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphanesi yönetim ve personelinide açılışta aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.