Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
Eklenme Tarihi: 23 Haziran 2017, 12:48
Son Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2020, 11:10

Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu 20016 – 2017 Bahar Dönemi  mezuniyet töreni Yakın  Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphane Salon 4’te gerçekleştirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, törene, Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa KURT, Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cevdet TINAZCI,, öğretim elemanları,öğrenciler ve aileler katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa KURT,  “Üniversitemizde oluşmuş bir kültürün etrafında bizlerin de oluşturmuş olduğu bazı ilkeler vardır.” diyerek sözlerine başlarken, başarılı olmak için mezun  olan genç sporculara nasihatlerde bulundu.

Doç. Dr. Mustafa KURT;  “ ‘Hiçbir Şeyin İmkansız Olmadığı’ İlkesini Hayatlarınızada Daima Taşıyın”
KURT, mezun olan öğrencilere, Yakın Doğu Üniversitesi olarak ilke edindikleri “hiçbir şeyin imkansız olmadığı” ilkesini hayatlarında daima taşımaları gerektiğimi vurgularken, başarı yolunda karşılaşılan zorluklarla başedebileceklerine inancının tam olduğunu belirtti.

Mezun olan öğrencilere yaşamları boyunca başarılarının daim olmasını dileyen Doç. Dr. KURT, Yakın Doğu Üniversitesi olarak mezun  olmalarına rağmen yanlarında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Doç. Dr. Cevdet TINAZCI; “BESYO 16. Dönem Mezunlarını Verdi”
Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cevdet TINAZCI, mezun olan öğrencilere ve ailelerine seslenirken, mutlu bir günde buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

Doç. Dr. TINAZCI,, Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu olarak 20. Dönem öğrencileri ve 16. Dönem mezunlarını verdiklerini belirtirken, eğitimde desteklerinden dolayı, Prof. Dr. Şahin AHMEDOV, Doç. Dr. Hakan ATAMTÜRK, Yrd. Doç. Dr. Nazım BURGUL, Yrd. Doç. Togay ULUÖZ’e teşekkürlerini sunarak sahneye davet etti.

Konuşmaların ardından, Yakın Doğu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulundan mezun ayrıca KKTC Erkek Milli Takım Antrenörü Mustafa Erulus’un ve yine Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu Kadın Milli Takım Antrenörü Aydan Kasap’ın yetiştirdiği öğrencilerin gösterisi gerçekleştirildi.

Tören geleneksel kep atma töreni ile son buldu.

Haberin Videosu