Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi’nde Yüksek Onur ve Onur Belgeleri Sahiplerini Buldu
Eklenme Tarihi: 14 Mart 2017, 15:03
Son Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 16:24
Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'nde Yüksek Onur ve Onur Belgeleri Sahiplerini Buldu

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı Lisans Programı öğrencileri Yüksek Onur ve Onur Belgelerini aldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı Lisans Programı öğrencilerine yönelik Yüksek Onur ve Onur belgelerininin takdim töreni Yüksek katılım ile gerçekleştirildi.

Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ertem NALBANTOĞLU açılış konuşmasında, bölümümüzün bu kadar çok Yüksek Onur ve Onur Belgesi alan öğrencisi olduğunu görmek beni gururlandırdı ve bölümümüzün başarısını yeniden gösterdi diyerek Öğrencilerini tebrik etti.

Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin UZUNBOYLU ise konuşmasında, Müzik Öğetmenliği Programının başarısından bahsederek, Müzik Öğretmenliği Programı okulumuzun aynasıdır dedi.

Yüksek Onur ve Onur belgesi alan öğrencilerin ailelerine de teşekkür eden UZUNBOYLU, tören sırasında bulunan velilerin de sınav dönemlerinde öğrencilerle birlikte heyecan içinde olduklarını belirterek velileri de tebrik etti.

Mezuniyet töreninde Müzik Öğretmenliği öğrencilerinden konser sözü alan UZUNBOYLU Yüksek Şeref öğrencilerine belgelerini takdim etti.