Yakın Doğu Üniversitesi, 2017-2018 Akademik Yılında Yüksek Lisans​ ve Doktora ​ Programlarına Burs Veriyor
Eklenme Tarihi: 09 Temmuz 2017, 15:37
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 15:11

Yakın Doğu Üniversitesi, 2017-2018 Akademik Yılında Yüksek Lisans Programlarına Burs Veriyor.
Yakın Doğu Üniversitesi, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) ve Yüksek Öğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) onaylı 143 yüksek lisans ve 75 doktora programlarına burs veriyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, akademik, kariyer ve kişisel gelişim açısından son derece önemli olan Yüksek Lisans ve Doktora programları Yakın Doğu Üniversitesi bünyesinde yer alan Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri, Eğitim Bilimleri ve Sağlık Bilimleri Enstitüleri tarafından 1517 Öğretim üyesi ile yürütülüyor. Son yıllarda yalnızca akademik uzmanlaşma açısından değil aynı zamanda profesyonel kariyer ve kişisel gelişim açısından da önem kazanan ve iş hayatında önemli  bir tercih sebebi haline gelen yüksek lisans ve doktora eğitimleri Yakın Doğu Üniversitesi’nin uzman akademik kadrosunun yürütücülüğünde meslek adaylarına ve profesyonellere yeni ufuklar açıyor.

Araştırma ve uygulamanın birbiriyle bağlantılı ve etkileşimli bir şekilde yürütüldüğü Yüksek Lisans ve Doktora programlarında her türlü araştırmanın rahatlıkla yapılabilmesi için Fakülte laboratuvarlarının yanında İleri Düzey Araştırma Laboratuvarları, Yakın Doğu Hastanesi, Diş Hastanesi ve Hayvan Hastanes’inin tüm imkanları da öğrencilerin hizmetine sunuluyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı 3 Haziran’da Yapılacak…

Master (Tezli) ve Doktora programlarına 100%, 75%, 50%, 30% ve 25% burs olanakları sunuluyor.
Son başvuru tarihi 15 Eylül olup, burs başvurularının sonucu 7 Ağustos, 2 Eylül ve 22 Eylülde açıklanacaktır. Başvurular gerekli evraklarla birlikte [email protected] adresine, konusu “ISOSH-2018” olan bir e-mail yollanarak başlatabilir.

Burs kapsamına dahil programların listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Başvuru İçin Gerekli Evraklar:

Yüksek Lisans:

1. Lisans diploma ve transcript