Yakın Doğu Üniversitesi 17. Ulusal Biyoistatistik Kongresi’ne Ev Sahipliği Yapacak
Eklenme Tarihi: 02 Eylül 2015, 09:44
Son Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 09:42

Yakın Doğu Üniversitesi 17. Ulusal Biyoistatistik Kongres

Her sene düzenli olarak yapılan Biyoistatistik Kongresi'nin 17'ncisi Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'na Kongre düzenleme kurulu adına açıklamalarda bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyoistatistik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İlker ETİKAN; "17.Ulusal Biyoistatistik kongremizi bu sene Yakın Doğu Üniversitesi Biyoistatistik Anabilim Dalı’nın ev sahipliği yapacak olmasının gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Biyoistatistik Derneği ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz XVII. Biyoistatistik kongremizi 5-9 Kasım 2015 tarihleri arasında Güney’in incisi Kuzey Kıbrıs’ta düzenlemeyi hedefledik. Kongremize katılım amacı; alanımızdaki en son gelişmeleri değerlendirmek, mesleki sorunlarımızı tartışmak ve standartlarımızı her sene bir üst kademeye taşımaktır. Tüm meslektaşlarımızın katılımını bekler, düzenleme komitesi adına saygılarımızı sunarız. "dedi.

Afişin büyük halini görmek için tıklayınız...