Yakın Doğu Melekleri Beşiktaş Deplasmanında
Eklenme Tarihi: 29 Aralık 2016, 12:37
Son Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 16:37

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 11. haftasında deplasmanda önemli spor camialarından biri olan Beşiktaş’la karşılaşacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, iki takımın mücadele edeceği maç, 30 Aralık 2016 Cuma günü, saat 19:00’da Beşiktaş Akatlar Spor Salonu’nda oynanacak.

Başantrenör KALAYCIOĞLU: “Sevindirici Bir Galibiyet İçin Konsantre Olarak En İyi Topu Oynamaya Çalışacağız”

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Liginin 11. haftasında Beşiktaş karşılaşması ile ilgili görüşlerini dile getiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer KALAYCIOĞLU, maçın sıralama açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, zorlu mücadeleye hazır olduklarını söyledi. Beşiktaş’ın ligin tecrübeli ve iyi kadroya sahip takımlarından biri olduğunu ifade eden Kalaycıoğlu, bu maçın siyah beyazlılar için ayrı bir önem taşıdığını vurgulayarak “Türkiye Kupasına katılmak için bu son maçları olacak. Kupaya girecek ilk 8 takımın 4’ü girmeyi garantiledi. Diğer takımlarda mücadele ediyor. Dolaysıyla Beşiktaş için Türkiye Kupasına girebilmek adına bu maç ayrı bir önem taşıyor” dedi.

KALAYCIOĞLU, zor ve sert bir lig olarak nitelendirilen Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin zor maçlarından bir tanesi olacağını ifade ederek, “Takım olarak yoğun çalıştık, kendimizi mücadeleye hazır hissediyoruz. Güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Mücadele gücü yüksek kaliteli bir kadroya sahibiz. Pota altında sayılar üretebilmek için 40 dakika boyunca sahada en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Bunu başaracağımıza da inanıyorum” şeklinde konuştu.