Yakın Doğu Koleji’nin Türk Sanat Müziği Konseri Ayakta Alkışlandı
Eklenme Tarihi: 18 Aralık 2015, 12:26
Son Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 15:13

Yakın Doğu Koleji’nin öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğiyle biraraya gelerek oluşturduğu Türk Sanat Müziği Korosu Yakın Doğu Kütüphanesi salon 4’te unutulmaz bir gece yaşattı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 2003 yılında öncülüğünü Yakın Doğu Koleji Müdürü Işılay Arkan’ın yaptığı; koroyu oluşturarak şefliğini emekli müzik öğretmeni Gülsen Hoca’nın gerçekleştirdiği Türk Sanat Müziği Korosu gelenekselleşerek bugünlere kadar geldi.

Bu yıl ise Şefliğini Özkan Pastırmacıoğlu’nun yaptığı Türk Sanat Müziği Korosuna Gökkuşağı Türk Müziği Derneği de saz üstadları ve yorumcularıyla destek verdi. Yirmiyi aşkın eserin yer aldığı Türk Sanat Müziği Konseri Yakın Doğu Koleji öğrenci ve öğretmenlerin sololarıyla daha da renkli hale geldi. Coşkunun hiç azalmadığı gecede Yakın Doğu Koleji Müdürü Işılay Arkan başta kurucu şef Gülsen Hoca olmak üzere gecenin koro şefliğini yapan Özkan Pastırmacıoğlu’na, sazenlere, emek veren Yakın Doğu Koleji kadrosuna ve Gökkuşağı Türk Müziği Derneği’ne teşekkürlerini sundu.