Yakın Doğu Kolejinin Büyük Başarısı
Eklenme Tarihi: 26 Aralık 2015, 10:38
Son Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2020, 10:53

Yakın Doğu Koleji akademik başarılarının yanı sıra kültürel başarılarla adını sıkça duyurmaktadır. Bu başarılara geçtiğimiz günlerde bir yenisini daha ekleyen Yakın Doğu Koleji, Türk Mücahidinin Sesi Radyo Güven’in, “ Rumların Soykırım Saldırısına Karşı Kıbrıs Türk Halkının Varoluş Mücadelesi” konulu şiir yarışmasında 10. sınıf öğrencilerinden Kubilay Demirel kendi yazdığı ve okuduğu şiirle birinci geldi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen yarışma Radyo Güven Konferans salonunda gerçekleştirildi. Finale kalan 10 şiir arasından bu büyük başarıyı elde eden Yakın Doğu Koleji öğrencisi Kubilay Demirel, ödülünü Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Erhan Uzun’un elinden alarak okulunun gururu olmayı başardı.

Yakın Doğu Koleji Okul Müdürü Işılay Arkan'da, öğrencisini ve ilgili öğretmenini tebrik ederken, her alanda her zaman başarılı olan okulunun bu başarılarını artarak devem edeceğini vurguladı.