Eklenme Tarihi: 31 Mart 2016, 13:59
Son Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 14:35
Yakın Doğu Koleji Öğrencileri Yüzlerce Fidan Dikimi Gerçekleştirdi

Yakın Doğu Koleji öğrencileri Orman Haftası dolayısıyla yüzlerce fidan dikimi gerçekleştirdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, esas hedefi çocuklara ağacın, ormanın önemini, değerini anlatmak ve onları ormanlar konusunda bilgi sahibi yapmak olan ve her yıl 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası nedeniyle Yakın Doğu Koleji'nde fidan dikimi yapılarak kutlandı.

Yakın Doğu Koleji Öğrencileri Yüzlerce Fidan Dikimi Gerçekleştirdi

Yakın Doğu Koleji öğrencileri  ortaokul okul bahçesi çevresine altı yüze yakın fidan dikerek  çevre duyarlılığı ve ağaç sevgisi bilinci üzerine farkındalıklarını gösterdiler.

Etkinlikte,Yakın Doğu Koleji öğrencileri, bir ülkenin nefes alan ciğerleri diyebileceğimiz ormanları nasıl koruyup geliştirmemiz gerektiği konusunda bilgilendiler ve bu haftalarda yaptıkları çalışmalarla da  ormanların  hayatımızda ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu  bir kez daha vurguladılar.