Eklenme Tarihi: 28 Haziran 2016, 12:48
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 11:05
Yakın Doğu Koleji Ailesi Geleneksel 4. Herse Gününde Bir Araya Geldi

Yakın Doğu Koleji Ailesi’ni dünü ve bugünü bir araya getiren ve 4'üncüsü gerçekleştirilen “Geleneksel Herse Günü”'ne emekli öğretmenler, mezun öğrenciler ve mevcut öğretmen ile öğrencileri biraraya getirdi.

Yakın Doğu Koleji geleneksel buluşması, bu kuruma emek vermiş emekli öğretmenlerin, çalışanların, mezun öğrenciler ile şu anda YDK’da devam eden öğretmen, öğrenci ve çalışanları kaynaştırmak, Yakın Doğu ruhunu ayakta tutmak, yaşatmak maksadıyla bir araya gelinen herse günü bu eğitim öğretim yılında da adına yakışan güzellikte gerçekleşti.

Yakın Doğu Koleji Ailesi Geleneksel 4. Herse Gününde Bir Araya Geldi

Müzik gruplarının sahne aldığı, Yakın Doğu Koleji öğretmen ve öğrencilerinden oluşan folklor gösterilerinin yapıldığı, şarkıların söylendiği coşkulu gün Yakın Doğu Ailesi’ne mensup, bu ruhu taşıyan ve yaşatmak isteyen misafirlerle de renklendi.

Yakın Doğu Koleji Ailesi Geleneksel 4. Herse Gününde Bir Araya Geldi

Yakın Doğu Koleji idaresi, “Yakın Doğu Ailesi olarak amaçladığımız sinerjiyi yakalamış olmaktan gurur duyduğumuzu, birlik ve beraberliğimizin tadını çıkarttığımız geleneksel herse gününün 4'üncüsünü gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz diyerek katılımın böylesine çok olmasının da kurumumuzun Kıbrıs halkı ve Yakın Doğu Koleji çalışanları için ne derece önemli olduğunu gözlemlemek de bizleri ayrıca mutlu kılmıştır.” sözleriyle geceyi özetlediler.

Haberin Videosu