Eklenme Tarihi: 10 Eylül 2016, 12:29
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 16:08
Yakın Doğu İlkokulu Yönetimi Yeni Dönem Öncesi Veliler ile Buluştu

Yakın Doğu eğitim grubuna bağlı Yakın Doğu İlkokulu ile kreş bölümünde okuyan öğrenci velilerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu İlkokulu’nda gerçekleşen etkinlikte, veliler ile öğretmenler görüş alışverişinde bulunarak, öğrencilerin gelişimi ve hayata hazırlanırken öğretmen veli işbirliğinde nelerin yapılabileceği irdelendi.

Yakın Doğu İlkokulu Yönetimi Yeni Dönem Öncesi Veliler ile Buluştu

Hasan YÜKSELEN: “ Veli Öğretmen Diyalogu Başarıya Giden Yolda Önem Taşıyor”

Yakın Doğu İlkokulu Müdürü Hasan YÜKSELEN, eğitim öğretimde başarıyı temel hedef aldıklarını belirterek, buna ulaşmak için veli-öğretmen diyalogunun en üst seviyede olmasını amaçladıklarını söyledi. YÜKSELEN, “Bu amaçla velilerimizle sık sık programlı olarak bir araya gelip görüş alışverişi yapmayı sürdüreceğiz. Başarının anahtarı öğretmen, veli, okul yönetimi işbirliği ve dayanışmasından geçmektedir. Her şey yurduna yararlı, başarılı nesiller yetiştirmek için olacaktır” dedi.