Topaloğlu Kupası Yakın Doğu Yıldızlarının
Eklenme Tarihi: 08 Kasım 2016, 07:59
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 13:26
Topaloğlu Kupası Yakın Doğu Yıldızlarının

Attila Topaloğlu Basketbol anı turnuvası yıldızlar finalinde bu gece GAÜ-YDÜ arasında oynanan karşılaşmayı 58-36 kazanan Yakın Doğu Üniversitesi 58-36 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Her yıl geleneksel hale getirilen ve Basketbol federasyonu tarafından Merhum Atilla Topaloğlu anısına düzenlenen yıldız erkekler basketbol anı turnuvası final bu gece oynandı.

5 takımın katılımı ile Pazartesi ve Salı gecesi oynanan maçlar neticesinde Attila Topaloğlu turnuvasının finalistleri GAÜ ile YDÜ olmuştu.

Bu gece Atatürk Spor salonunda oynanan Attila Topaloğlu turnuvası finalinde Girne Amerikan Üniversitesi'ni rahat bir oyundan sonra 58 - 36 mağlup eden Yakın Doğu Üniversitesi yıldızları kupayı müzelerine götürdü.