Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü 2015-2016 Bahar Dönemi Onur Belgelerini Dağıttı
Eklenme Tarihi: 22 Mayıs 2016, 15:14
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 16:59

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü 2015-2016 Bahar dönemi onur belgeleri sahiplerini buldu.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı'nda eğitim gören 2015-2016 bahar dönemine ilişkin onur ve yüksek onur belgesi almaya hak kazanmış öğrencilere belgeleri takdim edildi.

Onur belgeleri İlköğretim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Engin BAYSEN, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı başkanı Doç. Dr. Çiğdem HÜRSEN ve Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Uz. Cansu Meryem BİRİNCİ ve Uz. Güven SİLMAN’ın katıldığı bir törenle sahiplerine takdim edildi.

Törende konuşan İlköğretim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Engin BAYSEN, öğrenciler kadar kendilerinin de mutlu ve gururlu olduğuna vurgu yaparak, göstermiş oldukları çabaların sonuçlarını tek tek almaya başladıklarını, eğitim hayatları boyunca bu başarılarının devam etmesi ve ileriki meslek hayatlarında da bu başarılarını devam ettireceklerine yönelik inancının tam olduğunu belirtti.

Toplantının ardından Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı başkanlığı öğretim üyeleri ile onur belgelerini almaya hak kazanan öğrenciler birlikte anı fotoğrafı çektirdiler.