Ortognatik Cerrahi (Çene Operasyonu) Ameliyatları Devam Ediyor
Eklenme Tarihi: 08 Kasım 2016, 10:39
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 13:24
Ortognatik Cerrahi (Çene Operasyonu) Ameliyatları Devam Ediyor

Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı çene düzeltme (ortognatik cerrahi) operasyonlarına devam ediyor.

Yard. Doç. Dr. L. Onur UYANIK ve ekibi yaklaşık 3 sene önce başladıkları operasyonlara bir yenisi ekledi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Yard. Doç. Dr. L. Onur UYANIK ve ekibi Yakın Doğu Hastanesinde 3. Operasyonlarını gerçekleştirdi. Alt çenesi iskeletsel olarak geride bulunan hastanın çenesi 8 mm öne alındı. Operasyona Cerrahi Anabilim Dalından Yard. Doç. Dr. L. Onur UYANIK, Yard. Doç. Dr. Aysa AYALI, Yard. Doç. Dr. Oğuz BUHARA, Dr. Gökçe SAVTEKİN ve Dt. M. Gagari CAYMAZ katılırken hastanın Ortodontik Tedavisini ve operasyon için gerekli olan planlamaları gerçekleştiren Ortodonti Anabilim Dalından Doç. Dr. Ulaş ÖZ ve Dt. Kamel SAFADi de ekibe destek verdi.