Önemli Duyuru: Hukuk Fakültesi Öğrencilerinin Dikkatine
Eklenme Tarihi: 22 Aralık 2015, 15:00
Son Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2020, 14:14
Ocak ayında yapılacak Kasım 3 Ders sınavına girip başarısız olan , 2009 ve öncesi kayıtlı öğrenciler için bütünleme sınavına katılacak öğrencilerin 30.12.2015 tarihine kadar sınav döneminde girecekleri sınavları dersleri danışmanları aracılığı ile ekletmeli ve eklenen derslerin finansal onayını ödeme işlemleri öğrenci işleri aracılığı ile onaylatmaları gerekmektedir. 30.12.2015 tarihine kadar sınav ekleme ve ödeme işlemini gerçekleştirmeyen öğrencilerin isimleri sınav listesinde yer almayacak ve öğrenciler sınava alınmayacaklardır.

Sınava Girecek Öğrencilerin İzlemesi Gerekn Yol Aşağıda Tarif Edilmiştir:

1. Öğrenci danışmanına ulaşarak hangi dersler için sınava gireceğini belirtmeli ve sisteme bu dersleri ekletmelidir.
2. Eklenen dersler için öğrenci öğrenci işleri şube müdürlüğüne (rektörlük) başvurarak ders başı ödeme işlemlerini gerçekleştirmelidir.
3. Ödeme işlemi gerçekleşen ders sınavı için öğrencinin ismi sınav listesinde yer alacaktır ve not girişi açık olacaktır.

Hukuk Fakültesi Dekanlığı