Kuzey Kıbrıs Turkcell “III. Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması” Söyleşileriyle YDÜ İletişim Fakültesi TV Stüdyoları’nda
Eklenme Tarihi: 08 Aralık 2015, 14:31
Son Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2020, 16:32

YDÜ İletişim Fakültesi, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kültür, sanata katkı ve "engelli" odağında bu yıl üçüncü kez düzenlediği Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması kapsamında jüri üyelerinin de katıldığı tanıtım söyleşilerine ev sahipliği yapıyor.

YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kültür, sanata katkı ve “engelli” odağında farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediği yarışma söyleşileri, yarışma jürilerinin katılımıyla İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluşacak. YDÜ TV Stüdyoları’nda gerçekleştirilecek III. Sanat Engel Tanımaz Yarışması Tanıtım Söyleşileri, 9 Aralık saat 09:30’da başlayacaktır.

Saat: 09:30
Tarih: 9 Aralık 2015