KKTC Uyruklu Yerleşen Öğrenciler için Online Ön Kayıt Sistemi
Eklenme Tarihi: 17 Haziran 2019, 20:52
Son Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 10:22

Değerli Öğrencimiz,
Kazandığınız bölüme 21 Haziran 2019 tarihine kadar http://register.neu.edu.tr/ sayfasından on-line olarak ön kaydınızı gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Ön kaydını tamamlayan öğrenciler kesin kayıt tarihine kadar orjinal evraklarını; lise diploması, vesikalık fotoğraf, kimlik fotokopisi, TC'uyruklu öğrenciler ise 4 yıllık lise öğrenimini kesintisiz olarak Kıbrıs'ta tamamladıklarını gösteren Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı belgeyi öğrenci işleri müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

1400 TL Ön kayıt harcını Öğrenci numaranız ile birlikte Yakın Doğu Bank veznelerinden yatırabilirsiniz. Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık ve Veteriner Fakültelerini kazanan öğrencilerin kesin kayıtlarını 21 haziran 2019 tarihine kadar dönem harçları ile birlikte tamamlaması gerekmektedir. Diğer bölümleri kazanan öğrencilerin ise kesin kayıtlarını 5 Temmuz 2019 tarihine kadar ilk taksitleri ile birlikte tamamlaması gerekmektedir.

Not: Farklı programlara kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler Öğrenci İşlerine Başvurması gerekmektedir.