KKTC Uyruklu Askerlik Mükellefiyeti Bulunan Öğrencilerin Dikkatine!
Eklenme Tarihi: 11 Mart 2019, 14:06
Son Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 15:28

Değerli Öğrenciler,

20 Şubat 2019 tarihinde, 2018-2019 Bahar Dönemi Askerlik Erteleme işlemlerinin gerçekleştirilmesi üzere Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderilen öğrenci listesini ekte bulabilirsiniz. Askerlikleri Ertelenen ve Ertelenmeyen öğrencilerin, isimlerini listeden kontrol etmesi gerekmektedir.

2. ve SON Askerlik Erteleme Listesi 19 Mart 2019 Salı günü mesai bitimine kadar Milli Eğitim Bakanlığına gönderilecektir. Bu sebeple 1. listede ismi olmayan veya askerliği ertelenmeyen öğrencilerin, öğrenci İşlerine başvurarak öğrencilik durumlarını Aktif etmesi gerekmektedir. Ayrıca İlgili öğrencilerin CİNSİYET, UYRUK(çift uyruklu olan öğrencilerde UYRUK "KKTC" olacak şekilde) ve ASKERLİK DURUMU: "Yapılmadı" olarak Einstein Öğrenci sistemi üzerinden öğrenci işlerine giderek kontrol etmesi gerekmektedir.

Öğrenci İşleri Müdürlüğü