KKTC Hava Sporları Yamaç Paraşüt Milli Takımına YDÜ’nden İki Sporcu Girmeye Hak Kazandı
Eklenme Tarihi: 04 Ekim 2016, 11:33
Son Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2020, 15:15
KKTC Hava Sporları Federasyonu Yamaç Paraşütü Şampiyonasında Yakın Doğu Üniversiteli İki Sporcu Milli Takıma Girmeye Hak Kazandı

KKTC Hava Sporları Federasyonu Yamaç paraşütü Şampiyonasında Yakın Doğu Üniversitesi'nin iki Sporcusu Milli Takıma girmeye hak kazandı.

KKTC Hava Sporları Federasyonu’nun 1-2 Ekim 2016 tarihlerinde yapılan ulusal yamaç paraşütü şampiyonasında Yakın Doğu Üniversitesinden Görkem Bulunç ve Yrd. Doç. Dr. Umut AKÇIL ülkemizin milli takımına girmeye hak kazandı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Yamaç paraşütü şampiyonası sonuçlarına göre, KKTC Milli Takımını oluşturan 4 sporcudan ikisi Yakın Doğu Üniversitesi'nden oldu.

Yrd. Doç. Dr. Umut AKÇIL açıklamasında, "Ekim ayı içerisinde Romanya ve Macaristan’da yapılacak uluslararası yamaç paraşütü yarışmalarında milli takımımızın başarılı sonuçlar alması için antrenmanlara ara vermeden devam ediyoruz." Dedi.

Daha öncede Yakın Doğu Üniversitesini temsil ederek milli takıma giren Görkem BULUNÇ ve Yrd. Doç. Dr. Umut AKÇIL hem takım olarak hemde ferdi sıralamalarda başarılı dereceler elde etmeyi başarmıştı.