Hiçbir Canlı Aç Kalmasın Diye Yemeğini ve Suyunu Paylaşır Mısın?
Eklenme Tarihi: 23 Ağustos 2016, 10:29
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 08:12
Hiçbir Canlı Aç Kalmasın Diye Yemeğini ve Suyunu Paylaşır Mısın?

Duyarlı gençler sokak hayvanları için sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi

Lavinyum Sitesi'nde yiyecek ve su istasyonları kuruldu

Dikmen'e bağlı Lavinium Sitesi’nde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesinde sokaktaki canlılar için mama ve su istasyonları hazırlandı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, YDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Görevlisi Ufuk ALTUNÇ danışmanlığında son sınıf öğrencisi Buğra GÖKTAY'ın hazırladığı mama ve su istasyonları sokak hayvanlarıyla buluştu.

'Sadece kışta değil yazda da size ihtiyacımız var' ve 'Hiçbir hayvan aç kalmasın diye yemeğini paylaşır mısın?' sloganlarıyla tasarlanıp hazırlanan istasyonlara site sakinleri tarafından aktif olarak mama ve su yardımı yapılmaya başlandı.

Tüm Canlılara Karşı Duyarlı Olunmalı, Empati Kurulabilmeli

Proje; insanlarla olduğu gibi hayvanlarla da empati kurabilmeyi ve sokaktaki tüm canlılara karşı daha duyarlı olabilmeyi amaçlıyor. Temsili bir açılışla projesini tanıtan Göktay, duyarlı vatandaşlara, canlıların yiyecek bulmakta zorlandıkları yaz ve kış aylarında kendi yiyeceklerini evlerinin önüne yerleştirecekleri kaplarda ya da sokaklara yerleştirilen istasyonlarda paylaşmaları çağrısında bulundu.