Girne Üniversitesi Hastanesi’nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Özel Etkinlik
Eklenme Tarihi: 04 Mart 2017, 16:00
Son Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 09:22

“ÖZGÜRLÜĞÜN KAPILARI BİLGİ İLE AÇILIR!"

Girne Üniversitesi Hastanesi  Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Girne Üniversitesi Hastanesi Amfi 101’de 14.00-16.30 saatleri arasında “Özgürlüğün Kapıları Bilgi ile Açılır” temalı bir etkinlik düzenleniyor.

Uzman doktorlar tarafından kadın sağlığı, cilt sağlığı ve doğru beslenme üzerine değerli bilgilerin paylaşılacağı, yoga eğitmeni tarafından bedensel , zihinsel ve duygusal stresle baş etmeye yönelik pratik ve eğlenceli egzersizlerin yapılacağı etkinlikte bir de çekiliş yer alacak. Çekilişte katılımcılardan 15 kişi Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nde Kalp Check-up’ı hediyesi kazanacak.Etkinlikte müzik dinletisi eşliğinde kokteyl de düzenleneceği ve kadının kendini önemsemesi, sağlığının değerinin farkına varması, iş yaşamındaki ve toplumdaki yerini, önemini ve değerini farketmesine yönelik konuşmaların yer alacağı “Özgürlüğün Kapıları Bilgi ile Açılır” temalı halka açık olan etkinliğe  konuşmacı olarak Girne Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Tijen ATAÇAĞ, Dermatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Pertevniyal BODAMYALIZADE, Uzman Diyetisyen Bengisu EKEN ve Yoga Eğitmeni Özlem VAR katılacak.