Fotoğrafçılıkta Yakın Doğu Koleji’ne 3 Ödül, 19 Sergileme
Eklenme Tarihi: 15 Haziran 2016, 23:20
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 11:56
Fotoğrafçılıkta Yakın Doğu Koleji'ne 3 Ödül, 19 Sergileme

Yakın Doğu Koleji (Near East College), sorumlu öğretmen ve fotoğraf sanatçısı olan Duyal TÜZÜN tarafından hazırlanarak katıldıkları, Telsim ve Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) iş birliğiyle düzenlenen “Çocuk Gözüyle Kıbrıs'ın Sembolleri” konulu fotoğraf yarışmasında; 3 ödül ve 19 sergileme hakkı kazandı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Telsim’in Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) iş birliğinde düzenlediği “Çocuk Gözüyle Kıbrıs’ın Sembolleri” Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreni ve sergi açılışı Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir BEROVA tarafından yapıldı.

Yarışmada dereceye giren eserler ile yarışmaya katılan fotoğraflar arasından seçilen eserlerin yer aldığı sergi, 16 Haziran Perşembe günü saat 17.30’a kadar Lefkoşa İsmet Vehit Güney Sergi Salonu’nunda ziyaret edilebilecek. Ayrıca sergiden elde edilecek gelir Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

Fotoğrafçılıkta Yakın Doğu Koleji'ne 3 Ödül, 19 Sergileme

Ortaokullararası Ödül Alan Yarışmacı ve Fotoğraflar:

Ortaokul Kategorisinde Dereceye Girenler

1. Fergül KARAKARTAL – Emek (Yakın Doğu Koleji)
  2. Halil BETMEZOĞLU – Pazar (Yakın Doğu Koleji)

Telsim Özel Ödülü

Sayra GÜLMEZER – Arabahmet (Yakın Doğu Koleji)

Ortaokullararası Sergileme Alan Yarışmacı ve Fotoğraflar:

Bu yarışmada ödüllerin yanı sıra Yakın Doğu Koleji’nden toplam 17 öğrencinin 19 fotoğrafı da sergilenmeye layık görüldü.

Fotoğrafları Sergilenmekte Olan Diğer Yakın Doğu Koleji Öğrenciler;

Fergül KARAKARTAL, Halil BETMEZOĞLU, Sayra GÜLMEZER, Burçak ÖZDAĞ, Üzeyir Efe KARATAŞ, Berk GÖZÜTOK, Güler ÖZAYDAN, Ata Hüseyin KASAPOĞLU, Kaan SÖKMEN, Leyla Emily GÖKAŞAN, Ahmet TEKİN, Merin AŞICIOĞLU, İzlem Zahiye HANÇERLİ, Ayşe Yasmin RATİP, Emirali RUSO, Ahmet KOFALI, Lara GÜN.