Feriha ALTIOK ile Dünya Şiir Günü
Eklenme Tarihi: 20 Mart 2018, 16:08
Son Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2022, 11:17

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 21 Mart Dünya Şiir Günü’nü kutluyor.

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo,TV ve Sinema Bölümü “21 Mart Dünya Şiir Günü” dolayısıyla bir etkinlik düzenliyor.Etkinlikte Kıbrıslı şair Feriha Altıok şiirleriyle güne renk katacak.

Kıbrıslı şair Feriha Altıok’un performansı, gitar ve şiirlere özgü slaytlar eşliğinde dinlenilecek. Feriha Altıok, şiirleriyle 21 Mart Çarşamba günü YDÜ Turuncu salonda, saat 13:00’de sanat severlerle buluşacak.

Dünya Şiir Günü; şiir okumayı, yazmayı, yayınlamayı teşvik etmek amacıyla daha önceleri, 5 Ekim’de kutlanırken 20. yüzyılın sonlarına doğru 15 Ekim’de kutlanmaya başlanmıştır. Şiir Günü son 19 yıldan bu yana 21 Mart’ta kutlanmaktadır.

Yakın Doğu Üniversitesi, İletişim Fakültesi Radyo,TV ve Sinema Bölümü Başkanı Doç. Dr. Fevzi Kasap Şiir günü etkinliğine tüm sanatseverlerin davetli olduğunu belirtti.