YDÜ 10. Motivasyon Gecesi 11 Mayıs’ta
Eklenme Tarihi: 10 Mayıs 2017, 16:09
Son Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2022, 11:38

YDÜ 10. Motivasyon Gecesi 11 Mayıs Perşembe günü saat 19:30’da YDÜ AKKM’de yapılıyor.

YDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından geleneksel hale getirilen, ilki 2008 yılında yapılan ve bu yıl 10. kez düzenlenen Motivasyon Gecesi’nde skeçler, çeşitli türde dans şovlar, müzik ve sürprizler ücretsiz olarak yer alıyor.

Bu yılki Motivasyon Gecesi’nde YDÜ Tiyatro Kulübü skeçleriyle, ülkemizin önde gelen halk dansları gruplarından Çatalköy Belediyesi Halk Dansları topluluğu; çeşitli dans okullarından oluşan dansçılar grubu salsa ve bachata gösterileriyle, genç ve sevilen sanatçı Sinan GÜZEN orkestrasıyla sevilen şarkılarıyla sahne alıyor.

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Görevlisi Ufuk ALTUNÇ’un öğrencileri ile birlikte düzenlediği YDÜ Geleneksel Motivasyon Gecesi YDÜ ailesini ve öğrencileri final sınavları öncesinde motive etmeyi ve eğlendirmeyi amaçlıyor.