Sürekli Tıp Eğitim Semineri: “Tütün Kontrolünde Hekim Sorumluluğu ve Yakın Doğu Üniversitesi Çalışmaları”

Eklenme Tarihi: 06 Şubat 2019, Çarşamba, 14:17
Son düzenleme: 07 Şubat 2019, Perşembe, 16:58

Üniversitemiz Sayın Öğretim Üye ve Görevlileri,

Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Sürekli Tıp Eğitimi (STE) etkinliği 13 Şubat 2019 Çarşamba 13:00-14:00 saatleri arasında Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi 101 numaralı amfide gerçekleştirilecektir.

Toplantıda, Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Özen Aşut “Tütün Kontrolünde Hekim Sorumluluğu ve Yakın Doğu Üniversitesi Çalışmaları” başlıklı konferans verecektir.

Kadından Yaşama Destek Derneği (KAYAD) Başkanı Sayın Meral Akıncı’nın da bizlerle olacağı seminerimize katılımınız özlenir.

Tıp Fakültesi Dekanlığı
Sürekli Tıp Eğitimi (STE) Koordinatörlüğü