Ödüllü “Kampüs’te Keşif” Oyunu
Eklenme Tarihi: 08 Mayıs 2017, 17:03
Son Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2022, 11:43

Kampüs’te Keşif Başlıyor

YDÜ Kampüs’te Keşif oyunu 10 Mayıs 2017, Çarşamba 11:30’da İletişim Fakültesi Fuaye Alanı’nda  başlıyor.

Öğrenciler Kampüs’ü keşfedip eğlenecek

Yakın Doğu Üniversitesi Kampüs’te keşif oyunu bu sene ilk kez düzenlenecek.  Proje kapsamında düzenlenecek olan bu oyun,  öğrencilerin eğlenerek kampüsü tanımasını sağlayacak.

En hızlı grup birinci olacak

Katılımcı sayısına göre eşit şekilde gruplara ayrılarak verilecek olan haritadan gidilecek istasyonlar takip edilecek. En erken zamanda gidilecek yerleri tamamlayan grup ödül sahibi olacak. Bu etkinlik okul öğrencileri ve öğretim görevlileri tarafından oynanacak. Kampüs içerisinde bilinmeyen yerleri,  eğlenerek keşfetmiş olacaklar.

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Görevlisi Ufuk ALTUNÇ’un öğrencileri ile birlikte düzenlediği KAMPÜS’TE KEŞİF oyunu, YDÜ öğrencilerinin  takım ve kurum kültürünü pekiştirecek bir ortamda, sosyal bir etkinlikte eğlenmelerini amaçlıyor.