İngilizce Hazırlık Okulu İngilizce Yeterlilik ve Seviye Tespit Sınavı
Etkinlik Detayları
Gün Tarih Konum Hatırlatma
1 26 Kasım 2020 - All Day

İngilizce Hazırlık Okulu Yeterlilik ve Seviye Tespit Sınavı'na başvuru için aşağıdaki linkte verilen formu doldurmanız gerekmektedir. Formu doldurup ilettikten sonra sizlere atanacak danışman hocalarınız tarafından prosedür ve sınav tarihi ile ilgili 2-3 gün içinde size dönüş yapılacaktır. Sınav randevu usulü şeklinde ilerleyeceğinden başvuru sırasına göre tarih belirlenecektir. Tarihlerin belirlenmesinde zaman kaybını engellemek esas alınacağından sizlere ivedi olarak ulaşabilmemiz gerekmektedir. Bunun sağlanabilmesi için formu EKSİKSİZ ve doğru doldurmanız (özellikle tel ve e-posta bilgileri) azami önem taşımaktadır. Formu BİR KERE doldurmanız yeterlidir. Sınavla ilgili ön detaylar EK'te verilen yönerge ve kılavuzlarda paylaşılmıştır. Bunlarla ilgili sorularınız için lütfen sınav danışmanınızın sizinle iletişime geçmesini bekleyiniz. Ek sorularınız için [email protected] adresine yazabilirsiniz.

YDÜ İngilizce Hazırlık Okulu İngilizce Yeterlilik ve Seviye Tespit Sınavı

E-Sınav Yönergesi