ICIER 2020 19-20 Haziran 2020 Tarihlerinde Çevrimiçi Olarak Düzenleniyor
Eklenme Tarihi: 11 Haziran 2020, 14:49
Son Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 14:19

Değerli akademisyenler ve eğitim sektörünün kıymetli öğretmenleri,

Atatürk Eğitim Fakültesi ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü işbirliğinde bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz ICIER 2020 (International Conference on Interdisciplinary Educational Reflections) 19-20 Haziran 2020 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Bu yıl Amerika, Avrupa ve Asya'dan katılacak olan 9 Uluslararası çağrılı konuşmacı ile "21. Yüzyıl becerileri, akıllı öğrenme ortamları ve dijitalleşmenin eğitime yansımalarını" gündeme getiriyoruz. Katılımın tamamen ücretsiz olacağı konferansımıza katılım ve detaylı bilgi için http://icier2020.neu.edu.tr web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İçinde bulunduğumuz dijital çağda Üniversitemiz, 4. Nesil Üniversite olma hedefi ile birlikte toplumu dönüştürme gayesindedir. Üniversitemizin hedefleri ile bire bir örtüşen çalışmalar ile öne çıkan Eğitim Fakültesi ile Eğitim Bilimleri Enstitüsü çağrısı şu yöndedir; “Gelin Hep Birlikte Eğitimde Dijital Dönüşüme Yön Verelim”.

Konferansımız tüm toplumumuza açık olup, eğitim alanında faal her kişinin katılabileceği, bilgilerini paylaşabileceği ve yeni bilgileri edinebileceği, yararlı bir konferans olması temennisiyle.

Prof. Dr. Mustafa Kurt, Rektör Yardımcısı
Prof. Dr. Fahriye Altınay, Eğitim Bilimleri Enstitü Müdürü