Güzel Sanatlar Eğitimi “Resim İş Öğretmenliği Anabilim Dalı”, Mezuniyet Sergisi
Eklenme Tarihi: 15 Haziran 2017, 08:47
Son Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2022, 08:58

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi, Resim İş Öğretmenliği Ana Bilim Dalı 2016-2017 Akademik yılı “Mezuniyet Sergisi” düzenliyor.
Yakın Doğu Üniversitesi, Lefkoşa (Near East University, Nicosia) Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; Sergi açılışını Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Ali GÜRKAN ile Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin UZUNBOYLU’nun yapacağı sergi, 19 Haziran 2017 Perşembe, saat 11:00’de Eğitim Sarayı Güzel Sanatlar Eğitimi Sergi Salonu’nda gerçekleştirilecek. Bölümde öğrenim gören Lisans, Yüksek Lisans ve mezun öğrencilerin eserlerinin sergileneceği sergiye tüm öğretim elemanları ve sanat severler davetlidir.