Dijital Eğitim Platformu E-Study Box, 9 Aralık’ta Düzenleyeceği “Buy Knowledge Day” Etkinliği ile Yüzlerce Farklı Eğitim İçeriğinde %90 İndirim Fırsatı Sunacak
Eklenme Tarihi: 05 Aralık 2023, 15:41
Son Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2023, 08:55

Yakın Doğu Üniversitesi’nin dijital eğitim platformu E-Study Box’ın geçen yıl ilk kez düzenlediği ve yoğun ilgi ile karşılanan “Buy Knowledge Day”in ikincisi 9 Aralık’ta yapılacak.  Yüzlerce farklı eğitim içeriğine %90 indirimle erişim imkanı sunan “Buy Knowledge Day”i kaçırmayın!

Yakın Doğu Üniversitesi’nin, yaşam boyu ve kişiselleştirilmiş bir eğitim deneyimi sunan dijital eğitim platformu E-Study Box; istediğiniz zaman, istediğiniz yerden erişim sağlayabileceğiniz yüzlerce farklı eğitim içeriğini kullanıcıları ile buluşturmaya devam ediyor. Akademik gelişimin yanı sıra, sanat, sağlık, çocuk, ebeveyn, evcil hayvan bakımı, gastronomi ve Kıbrıs kültürüne yönelik eğitimleri farklı dil seçenekleri sunan E-Study Box, 9 Aralık’ta düzenleyeceği “Buy Knowledge Day” etkinliği ile bütün içeriklerini %90 indirimle erişime açmaya hazırlanıyor.

E-Study Box, geçen yıl ilki düzenlenen “Buy Knowledge Day” etkinliğini, yoğun ilgi  nedeniyle bu yıl 9 Aralık’ta ikinci kez düzenleyecek. “Buy Knowledge Day” kampanyası ile bütün eğitim içeriklerinden % 90 indirimle yararlanabilmek için www.e-studybox.com adresinden kayıt yaptırmanız yeterli!

Onlarca konuda yüzlerce eğitim içeriği sizi bekliyor!

E-Study Box’ta en çok rağbet gören eğitimler arasında sınava hazırlık ve dil eğitimleri yer alıyor. Zaman yönetimi, öfke yönetimi, photoshop eğitimi, yoga ve meditasyon, gelişim psikolojisi, drone eğitimi, makyaj teknikleri, eğitimde yeni teknolojiler, anne baba eğitimi, etkili iletişim ve beden  dili gibi eğitimler de platformun en çok ilgi çeken içerikleri arasında yer alıyor.