Akademik ve İdari Birimlerimizin Dikkatine
Eklenme Tarihi: 20 Nisan 2018, 11:19
Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2020, 15:27

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Üniversitemizin içinde ve dışında yapılan tüm etkinlik, panel, konferans gibi organizasyon ve organizasyon katılımlarınızı duyurmayı amaçlamaktadır.

Üniversitemizin www.neu.edu.tr sayfasından yayınlanan haberler, KKTC ve TC medyalarında da yer almaktadır.

Saygıdeğer hocalarımız, Akademik ve İdari birimlerimiz, bizler sizin sesiniz olmak için hafta içi veya hafta sonu zaman kavramı gözetmeksizin çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Sizlerden isteğimiz yapacağınız her ne etkinlik olursa olsun, [email protected] adresine yazılı olarak bildirmeniz olacaktır.

Duyarlılık ve hassasiyetinize şimdiden teşekkür eder çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dileriz.

Hüseyin TURAN
YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü