Akademik Personelin Yükseltilme ve Atanma Komisyonu’na Başvuracak Tüm Öğretim Elemanları’nın Dikkatine
Eklenme Tarihi: 25 Nisan 2016, 09:39
Son Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 11:49

Yakın Doğu Üniversitesi Akademik Personelin Yükseltilme ve Atanma Komisyonu Toplantısı, Mayıs ayının son haftasında yapılacaktır.

Yakın Doğu Üniversitesi’nde en az bir yıl görev yapmış olan tam zamanlı akademik personelin, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’ne uygun olarak “Yardımcı Doçent”, “Doçent” ve “Profesör” unvanlarına yükseltilme ve atanma işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için, başvuran adayların dosyalarının (toplamda 5 adet dosya) en geç 27 Mayıs 2016 Cuma gününe kadar Yükseltilme ve Atanma Komisyonu Üyeleri’ne şahsen teslim edilmesi gerekmektedir.

Yükseltilme ve Atanma Komisyonu Üyeleri;

1. Prof. Dr. Fahreddin SADIKOĞLU (Rektörlük)
  2. Prof. Dr. İlkay SALİHOĞLU (Fen Edebiyat Fakültesi)
  3. Prof. Dr. Çelik ARUOBA (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)
  4. Prof. Dr. Sezgin N. İLGİ (Tıp Fakültesi)
  5. Prof. Dr. Hüseyin UZUNBOYLU (Atatürk Eğitim Fakültesi)

Komisyona Sunulacak Olan Dosyalarda Bulunması Gereken Evraklar:

1. Rektörlük Makamı’na yazılacak olan başvuru dilekçesi.
  2. Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nde yer alan EK-3 Formu. (Eksiksiz doldurulmalı ve gerekli puanlamalar yapılmalıdır)
  3. Adayın Özgeçmişi.
  4. Adayın Yayınlar Listesi.
  5. Adaya ait yabancı dil belgesi (Orijinal veya noter tasdikli fotokopisi).
  6. Adaya ait diplomaların (Doktora, Yardımcı Doçentlik, Doçentlik) orijinali veya noter tasdikli fotokopileri.
  7. Adayın yayınlamış olduğu makalelerin fotokopisi (Yayın listesine uygun olarak).
  8. Diğer etkinlik belgeleri (atıflar, görevler, ödüller v.b.).