Akademik Personelin Yükseltilme ve Atanma Komisyonu’na Başvuracak Tüm Öğretim Elemanları Dikkatine
Eklenme Tarihi: 26 Ekim 2015, 10:30
Son Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 09:20
Yakın Doğu Üniversitesi Akademik Personeli Yükseltme ve Atanma Komisyonu toplantısı Kasım ayında yapılması planlanmaktadır.

Yakın Doğu Üniversitesi’nde en az bir yıl görev yapan tam zamanlı Akademik Personelin, Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin “Yardımcı Doçent”, “Doçent” ve “Profesör” unvanlarına yükseltilme ve atanma koşullarına uygun olanlar başvuru dosyalarını (5 dosya olarak) en geç 20 Kasım Cuma gününe kadar Yükseltilme ve Atanma Komisyonu üyelerine tek tek teslim etmeleri gerekmektedir.

Yükseltilme ve Atanma Komisyonu Üyeleri;

Prof. Dr. Fahreddin SADIKOĞLU
Prof. Dr. İlkay SALİHOĞLU
Prof. Dr. Çelik ARUOBA
Prof. Dr. N. Sezgin İLGİ
Prof. Dr. Hüseyin UZUNBOYLU

Dosyalar Komisyona Aşağıdaki Şekilde sunulacaktır.

1. Adayın Rektörlüğe başvuru dilekçesi. (Hangi bilim dalına başvurduğu belirtilerek)

2. EK-3 Formu doldurulup gerekli puanlamalar yapılacak

3. Adayın Özgeçmişi (CV)

4. Yayınlar Listesi (Kriterlere uygun bir şekilde sıralanması ve puanlanması)

5. Yabancı Dil Belgesi (orijinal veya noter tasdikli fotokopisi)

6. Diplomaların (Phd., Yrd. Doç., Doç.) orijinali veya noter tasdikli fotokopisi.

7. Makalelerin Fotokopisi  (yayın listesine uygun olarak)

8. Diğer Etkinlik Belgeleri (Atıflar, görevler, ödüller vb.)