2020-2021 Akademik Yılı Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavına Katılacak Öğrencilerin Sınav İlçe ve Salon Yerleri
Eklenme Tarihi: 04 Haziran 2020, 08:46
Son Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2020, 08:45

Yakın Doğu Üniversitesi 2020-2021 öğretim yılı “Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı”, 6 Haziran 2020 Cumartesi günü saat 10.00’da Yakın Doğu Üniversitesi kampüsü ile Gazimağusa, Güzelyurt, Girne ve İskele’deki sınav merkezlerinde tek oturum halinde gerçekleştirilecek. Yakın Doğu Üniversitesi Giriş Sınavı, kornavirüs (COVID-19) pandemisi önemleri kapsamında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilecek. Sınava katılacak adayların Saat 09:00 sınav merkezlerinde hazır bulunması gerekmektdir. Adaylar, sınav merkezlerine asılacak listelerden sınava girecekleri salon numaralarını önceden öğrenip, salonlarına gitmeleri gerekmektedir. Sınav Giriş Belgesi 2020-2021 Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı başvurulanni yapan aday öğrencilere "Yakın Doğu Üniversitesi 2020-2021 Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınav Giriş Belgesi" verilecektir.

Bu belegeler http://kktcsinav.neu.edu.tr/Person/SearchExamPaper sayfasından alınabilir. Adayların sınava gelirken, Sınav Giriş Belgelerini ve KKTC Kimlik Kartını yanında getirmesi gerekmektedir. Aday öğrenciler isim listesine göre sınava girecekleri ilçe ve salon bilgileri aşağıdaki linktedir;