J. S. Bach Konseri
Eklenme Tarihi: 21 Mart 2016, 14:45
Son Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 15:13

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü öğretim görevlileri ve öğrencilerinin birlikte hazırladıkları ilk bahar konseri bu kez ünlü besteci J. S. Bach'ın birbirinden özel eserleri ile gerçekleşecektir. Gelmiş geçmiş en büyük besteci ve orgculardan biri olarak kabul edilen, müziğin matematikçisi olarak da bilinen J. S. Bach'ın doğum gününün yaklaşması ile Müzik Öğretmenliği Bölümü Bach'ın eşsiz eserleri ile anısını yaşatmaya devam edecektir.

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı Lisans Programı tarafından sunulacak olan J. S. Bach Konseri 29/03/2016 Salı günü saat 20:00’de başlayacaktır. Ilıas Abduline’in organize ettiği etkinlik Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür Ve Kongre Merkezinde halka açık olarak gerçekleştirilecektir.

Davetiyenin Büyük Halini Görmek İçin Tıklayınız

Detaylı Bilgi