YDÜ Centre of Excellence’ndan Duyurulur

Eklenme Tarihi: 08 Mart 2018, Perşembe, 11:48
Son düzenleme: 08 Mart 2018, Perşembe, 14:16

Sayın Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Üye ve Elemanları

Yakın Doğu Üniversitesi Centre of Excellence Web Sayfasında Uygulama İlkeleri başlığı altında belirtilen Bilimsel Yayın ve Sanatsal Faaliyetleri Özendirme Destekleri 08.03/18 tarihi ile yenilenerek websayfamızda uygulama ilkeleri altında yayınlanmıştır. Ayrıca beklemede olan Scopus yayınlarımızda yeniden işleme alınmıştır.

Gereği için bilgilerinize sunarım,

Saygılarımla,

Prof. Dr. Nedime Serakıncı
Centre of Excellence Başkanı

Düşünceleriniz veya Sorularınız

1. Sayın Hocam iyi akşamlar,
    İlklerin üniversitesi YDÜ çatısı altında, Kurucu Rektörümüz Sayın Suat Günsel Bey’in ” Adada kıtalı gibi yaşamak ” sözüne layık global gençlik hareketi olan izcilik ile ilgili araştırmaların yapılacağı uluslararası projelerin , temasların ivme ve hayat bulacağı bir merkezin sizin Başkanlığını yürüttüğünüz Centre of Exelence Merkezi altında hayat bulmasını bilginize saygılarımla arz ederim.
    En derin saygılarımı sunarım.
    Çağan Baysan
    İzci Lideri