Yakın Doğu Üniversitesi Dans Şöleni Gerçekleştirildi
Eklenme Tarihi: 22 Aralık 2015, 12:46
Son Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 14:58

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Dans Şöleni; bu yıl 15 Aralık 2015 Salı akşamı Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk, Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Yoğun izleyici kitlesinin katıldığ şölende; Yakın Doğu Üniversitesi Latin Dansları Topluluğu, Tango Topluluğu,Anadolu Halk Dansları Topluluğu ve KKTC Halk Dansları Topluluğu'nun yanı sıra Doğu Akdeniz Üniversitesi Latin Dansları Topluluğu, Erenköy Lisesi Latin Dansları Topluluğu, Mod Dans Okulu, özel konuk olarak da Bahadır EFE (istanbul), Hazal Akyüz&Yiğit İsiyel (İzmir), Aykan Gümüşcan&Seda Poşluk(Eskişehir), Özlem Sevimkan&Diego Avendano Ibarra gecede performans sergiledi.

Gruplar gecede toplam 31 gösteri sundu. Gecenin sonunda şölene katkı koyan tüm ekiplere YDÜ Turizm İşleri Müdürü Ahmet Savaşan ve YDÜ Sağlık,Kültür ve Spor Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk tarafından plaket sunuldu.