Tıp Fakültesi UTEAK Akreditasyonu Çalışmaları, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyelerinin Katılımıyla Gerçekleştirildi
Eklenme Tarihi: 26 Ocak 2017, 15:03
Son Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 15:01

Tıp Fakültesi UTEAK akreditasyonu çalışmaları kapsamında sürmekte çalıştaylar dizisinin Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü ile olanı, 24 Ocak 2017 tarihinde, Dekan Prof. Dr. Gamze MOCAN Başkanlığında ve Akreditasyon koordinatörleri Prof. Dr. Selda ÖNDEROĞLU ile Yrd. Doç. Dr. Cahit TAŞKIRAN moderatörlüğünde staj ve internlükte dersleri olan Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda kalite güvencesi, program yeterlilikleri, eğitim programı geliştirme basamakları, UTEAK akreditasyonu özdeğerlendirme ana konuları kapsamında bilgilendirmeyi takiben grup çalışmaları yapıldı.