CV Yazma ve İş Görüşmesi Eğitimi

CV başvurduğunuz pozisyon için iyi bir izlenim yaratmak, sahip olduğunuz niteliklerinizi göstermek ve sahip olduğunuz becerileri vurgulamak için kullanılan bir araçtır. Yakın Doğu Üniversitesi olarak CV yazma ve iş görüşmesi eğitiminin amacı, öğrencilerimize iş başvurularının kabulünde önemli rolü olan özgeçmişlerin nasıl etkili bir biçimde hazırlanabileceği konusunda püf noktalar vermek, iş görüşmelerinde nasıl başarılı olunabileceği ve işe kabul edilmelerinde kendilerine yararlı olacağını düşündüğünüz bazı konularda yardımcı olmaktadır.
Daha detaylı bilgi edinmek için Kariyer Gelişim Merkezimizin sunduğu CV Yazma ve İş Görüşmesi Eğitimlerine katılmanızı öneriyoruz. Kariyer Gelişim Merkezimizi düzenli olarak takip ederek düzenlenen eğitimlerden haberdar olabilirsiniz.

EUIP Guidance Presentation