İskele Festivali

İskele Belediyesinin düzenlemiş olduğu İskele Festivali’ne Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı olarak 10 Nisan Pazar günü tarihinde destek sağladık.
İskele Çarşı Merkezi’nde kurulan stantlarda her türlü yiyecek içeceğin yanı sıra meydanlığa kurulan sahnede gün boyu canlı müzik vardı. Kurulan oyun parklarıyla, akşama kadar devam eden etkinliklerde renkli görüntüler yaşandı. Çarşıya kurulan sahnede ise çeşitli performansların yanı sıra çalan müzikler etkinliğe katılanlara zevkli bir gün yaşattı.
İskele’de İlk kez gerçekleştirilen kültür festivaline yoğun ilgi gösterildi. İskele çarşı merkezi dün en kalabalık günlerinden birini yaşarken, stant kuranlar gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnundu.
Kültürlerin kaynaşması etkinliğine katılan öğrencilerimiz, renkli bir gün geçirdi.