YDÜ, Las Vegas’ta Başarıyla Temsil Edildi
Eklenme Tarihi: 18 Aralık 2015, 13:52
Son Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 15:14

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) Atatürk Eğitim Fakültesi Üstün Zekalılar Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Yard. Doç. Dr. Deniz Özcan ile Öğretim Görevlisi Uz. Nüket Gündüz, Stratosphere Hotel Tower Convention Center, Las Vegas, ABD’de sunum gerçekleştirdiler.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden Yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Üniversitesi'ni temsilen panel konuşmacısı olarak davet edildiği, Stratosphere Hotel Tower Convention Center, Las Vegas, ABD’de gerçekleşen 6. Dünya Eğitim Teknolojileri Konferansı’nda (6th World Conference on Information Technology) Yard. Doç. Dr. Deniz Özcan “Üst Düzey Eğitim İndexli Dergilerde Yayın Yapmada Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar ve Örnekler” başlıklı konulu sunum gerçekleştirdiği belirtildi.

Aynı konferansta YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi, Öğretim Görevlisi Uz. Nüket Gündüz ise 15 farklı ülkeden 80’e yakın akademisyenle bir araya gelerek 6. Dünya Eğitim Teknolojileri Konferansı’nda sunduğu “Bilgi Teknolojilerinin Akran Uzlaşımına Etkisi” başlıklı bilimsel çalışmalarıyla YDÜ’yü başarıyla temsil etti.

YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi Üstün Zekalılar Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Yard. Doç. Dr. Deniz Özcan ile Öğretim Görevlisi Uz. Nüket Gündüz, yaptıkları ortak açıklamada, çalışmalarıyla olumlu tepkiler aldıklarını ve Yakın Doğu Üniversitesi'ni ABD’de temsil etmenin vermiş olduğu gururu hissettiklerini belirterek bu tarz çalışmalar yapmaya devam edeceklerini dile getirdiler.