“Ortaokullararası Fotoğraf Yarışması”ndan Yakın Doğu Koleji’ne Ödül Geldi
Eklenme Tarihi: 26 Mayıs 2016, 15:40
Son Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2020, 08:26
“Ortaokullararası Fotoğraf Yarışması"ndan Yakın Doğu Koleji'ne Ödül Geldi

Yakın Doğu Koleji (Near East College) Ortaokul Fotoğrafçılık Kulübü, sorumlu öğretmenleri, ayrıca fotoğraf sanatçısı olan Duyal TÜZÜN sorumluluğunda hazırlandıkları Sivil Savunma ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen "Ortaokullararası Fotoğraf Yarışması"nda, 2'ncilik ödülü almaya hak kazandı. Yakın Doğu Koleji 6. sınıf öğrencisi Halil BETMEZOĞLU, "Terzi" adlı fotoğrafıyla kazandığı bu başarı okul idaresi tarafından da büyük takdir topladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, usta fotoğraf sanatçılarından oluşan 4 kişilik jürinin yoğun emekler verdiği “Ortaokullararası Fotoğraf Yarışması"nda, 400’e yakın fotoğraf arasından “4 ödül”, “2 sergileme” olmak üzere toplam “6 fotoğraf” seçildiğini ve bu fotoğrafların arasına girmeyi başaran öğrenci ve öğretmenini YDK yönetimi ayrıca tebrik ettiği belirtildi.

“Ortaokullararası Fotoğraf Yarışması"ndan Yakın Doğu Koleji'ne Ödül Geldi

Dereceye giren fotoğraflardan oluşan sergi büyük beğeni topladı. Düzenlenen törende öğrencilere para ödülü, takdir belgesi, çeşitli hediyeler; öğretmenlere de teşekkür belgesi, çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yakın Doğu Koleji Fotoğrafçılık Kulübü, çok güzel bir başarıyla daha 2015-2016 eğitim öğretim yılını bitirmiş oldu.